HOTEL

Hotel Il Fiore is een nieuw onderkomen in het onlangs verbouwde monumentale grachtenpand met op de begane grond het succesvolle restaurant Il Fiore (sinds 1986!).

Dezelfde eigenaar van Il Fiore, wiens familiebedrijf al drie decennia op de Lindengracht 25 is gevestigd, runt sinds voorjaar 2016 op zijn bekende warme en gastvrije wijze ook het hotel, gelegen op de eerste tot en met vijfde verdieping van dit prachtig gerestaureerde pand in hartje Jordaan.

Wees welkom in zijn huis: Hotel Il Fiore!

U voelt zich direct thuis in dit sfeervolle, veilige baken in de pittoreske Jordaan, een rustige, historische buurt in het centrum van Amsterdam, met bijzondere winkelstraatjes in de nabije buurt en alle belangrijke hotspots op loopafstand.

Het hotel telt veertien kamers, twee op de bovenste etage (Jordaan Double Rooms) en drie op etage 1, 2, 3 en 4. De eerste verdieping beschikt aan de voorzijde over originele glas-in-loodramen. De bovenste verdieping heeft zowel vóór als achter karakteristiek historische houten zolderbalken en een fenomenaal uitzicht over de binnenstad.

Wij doen er alles aan om u een onvergetelijk verblijf in de mooiste stad van Europa te bezorgen!